Musical stúdió

A keceli Musical Stúdió működése 2008. március 7-én indult el Illésné Márin Éva tanárnő vezetésével, olyan általános és középiskolás gyerekek részére, akik szeretnek énekelni és táncolni. A Városi Könyvtár és Művelődési Házban heti rendszerességgel zajló próbák lehetőséget nyújtanak a gyerekek számára a szabadidő hasznos eltöltésére, önmegvalósításra, személyiségfejlesztésre. Fontos színtere e közösség a tehetséggondozásnak is.

A Illésné Márin Éva lelkiismeretes munkájának köszönhetően az 5-6 fős indulólétszám mára megháromszorozódott. A stúdiós gyerekek színvonalas előadásaikat A dzsungel könyve, majd a Valahol Európában című musicalt nagy sikerrel mutatták be Kecel mellett Bács-Kiskun megye több településén is.

Gyakori fellépői a keceli báloknak, esküvőknek, nagyrendezvényeknek, iskolai műsoroknak, fesztiváloknak, a civil szervezetek eseményeinek, ahol ismert musicalrészleteket, megzenésített verseket, tánckoreográfiákat adnak elő. Rendszeresen énekelnek a vasárnapi diákmiséken is. Minden évben egész estés karácsonyi műsorral lepik meg a keceli közönséget.

Facebook
Megszakítás